De technische ontwikkelingen in de autobranche gaan snel en nemen in rap tempo toe. De stelling dat stilstand achteruitgang betekent is hier zeer zeker op zijn plaats. Wat eveneens toeneemt is het tijdgebrek bij reparateurs om een intensieve diagnose uit te kunnen voeren. Tech|X meent hierin ondersteuning te kunnen bieden en is hiertoe een samenwerkingsverband aangegaan met Odiso. Odiso levert diagnose op afstand. Dit werkt als volgt:

 

Indien,  tijdens een expertise,  blijkt dat onafhankelijk en diepgaand analyseren van de auto electronica gewenst is, wordt door Tech|X telefonisch contact met de opdrachtgever opgenomen, na gezamenlijk overleg kan besloten worden tot de volgende uit te voeren diagnose;

 

 Tech|X brengt een internet verbinding tot stand tussen het voertuig en Odiso, diagnose experts van Odiso kunnen nu de electronica van het voertuig uitlezen, deze correct interpreteren en een juiste duiding omtrent mogelijke oorzaken geven. De diagnose experts van Odiso hebben een jarenlange expertise op het gebied van het diagnosticeren van complexe storingen welke dagelijks geupdatet wordt door praktijk cases in beide diagnose centra van Odiso te Kolham en Lopik.

 

Klik op het logo voor uitgebreide informatie.